Termeni și Condiții

LIVESTREAM.RO

LIVESTREAM.RO este un site care oferă servicii de streaming live și servicii adiacente accesate prin linkuri private și este numit pe scurt site. Conținutul din pagina principală LIVESTREAM.RO este în limba română și este destinat utilizatorilor serviciilor de streaming. Prin utilizator se intelege orice persoană care accesează, indiferent de metodă, conținutul, datele și aplicațiile publicate sau generate pe site. La accesarea acestui site, toti utilizatorii se obligă să respecte condițiile prevăzute în acest document. În cazul în care nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare, vă rugăm să nu continuați accesarea site-ului.

Copyright
Website-ul LIVESTREAM.RO, domeniul și conținutul cu toate elementele acestuia (grafica web, texte, scripturi, fișiere atașate sau aplicații incluse) sunt proprietatea IMPRO-MEDIA SRL și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului website-ului LIVESTREAM.RO în orice scop fară confirmarea scrisă din partea IMPRO-MEDIA. Folosirea fără acordul IMPRO-MEDIA SRL a oricărui element cuprins în website-ul LIVESTREAM.RO se pedepsește conform legilor in vigoare.

Link-uri către site-uri externe
Serviciul nostru poate conține legături către site-uri externe care nu sunt operate de noi. Dacă faceți click pe un link terț, veți fi direcționat către site-ul terțului. Vă recomandăm să consultați Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem nici un control și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor, produselor sau serviciile terților.

Confidențialitatea datelor
Toate informațiile pe care le furnizați către LIVESTREAM.RO vor fi acoperite de Politica de Confidențialitate și Utilizare Cookies implementată de către companie pe durata procesului de colectare și utilizare a informațiilor. Prin utilizarea Paginii Web, sunteți de acord cu procesul de colectare și utilizare a informațiilor (așa cum este stabilit în Politica de Confidențialitate și de utilizare Cookies a Companiei)

Limitare de responsabilitate
IMPRO-MEDIA nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informația prezentă în site, precum și pentru erorile sau omisiunile în conținut care pot conduce la orice tip de pierderi. De asemenea, nu garantează functionarea serviciului de streaming in conditiile unei conexiuni de acces la internet necorespunzatoare a clientului.

Securitatea informațiilor dumneavoastră personale este importantă pentru noi, dar nu uitați că nici o metodă de transmitere pe internet sau metodă de stocare electronică nu este securizată 100%. Deși ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja Informațiile personale, nu putem garanta securitatea absolută a acestora.

IMPRO-MEDIA (sau oricare dintre angajați, consilieri, formatori, specialiști sau dezvoltatori web) nu sunt responsabili pentru acțiunile pe care utilizatorul le întreprinde și care au rezultate negative sau care îi produc pierderi de vreun fel și nici pentru informațiile pe care utilizatorul le-a folosit și au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informațiile folosite de terți sau de site-uri cu trimitere la site-ul LIVESTREAM.RO și nici pentru vreun script folosit pe LIVESTREAM.RO și care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori.
IMPRO-MEDIA depune toate eforturile ca situl sa fie functional, accesibil tot timpul, sigur și fără viruși. Totuși, IMPRO-MEDIA SRL nu va fi ținută răspunzătoare pentru orice prejudiciu, daune directe sau indirecte care ar putea fi invocate de către utilizator. Site-ul poate conține legături către ale site-uri care pot să aibă sau să nu aibă termeni și conditii specifice. Acesarea acestor alte site-uri se va face pe raspunderea utilizatorului, IMPRO-MEDIA nefiind răspunzătoare pentru conținutul acestora.

Obiectivul conținutului website-ului LIVESTREAM.RO
Obiectivul conţinutului website-ului LIVESTREAM.RO este de a transmite informaţii actualizate şi exacte despre serviciul de streaming oferit pe platforma de streaming LIVESTREAM.RO, de a obține în calitate de client asistența și suportul tehnic necesar pentru punerea în funcție și exploatarea eficientă a serviciului de streaming.
Orice persoană care doreşte să contracteze serviciul de livestreaming sau streaming on demand este rugată să contacteze IMPRO-MEDIA printr-unul din mijloacele afişate la rubrica Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.
Website-ul LIVESTREAM.RO se află într-o continuă dezvoltare și forma și natura acestuia poate suferi modificări la anumite intervale de timp fără a notifica utilizatorul. În plus, IMPRO-MEDIA are dreptul de a opri (permanent sau temporar) accesul la website-ul LIVESTREAM.RO sau la una din funcționalitățile acestuia disponibile pe platforma de streaming LIVESTREAM.RO (în paginile de streaming live sau streaming on-demand la care aveți acces prin linkurile private din cadrul sesiunilor webinar) pentru dumneavoastră și pentru alți utilizatori și există posibilitatea să nu primiți o notificare în avans. Utilizatorii se obligă să folosească site-ul cu bună credință, în scopul stabilit, fără să creeze prejudicii IMPRO-MEDIA sau altor utilizatori.

Utilizări interzise
Aveți dreptul de a utiliza website-ul LIVESTREAM.RO numai în scopuri legale, în conformitate cu Termenele și Condițiile aplicate de către Companie. Sunteți de acord că este interzis:
- să utilizați paginile acestui website și linkurile furnizate de pe platforma de streaming LIVESTREAM.RO în scopuri care încalcă legile statale, locale sau internaționale
- să utilizați website-ul LIVESTREAM.RO pentru a transmite reclame sau e-mailuri de tip “junk mail”, “chain letter”,“spam” sau alte tipuri similare;
- să introduceți orice tipuri de viruși, cai troieni, viermi informatici sau alte materiale ce sunt dăunătoare din punct de vedere tehnologic și să atacați website-ul LIVESTREAM.RO prin acțiuni individuale sau colective de tip “refuz serviciu” sau să împiedicați funcționarea corespunzătoare a paginilor;
- să încercați să obțineți acces neautorizat, să avariați și să întrerupeți o parte din funcționalitățile website-ului LIVESTREAM.RO, serverele pe care sunt stocate informațiile sau orice alt server, calculator sau bază de date conectate la website-ul LIVESTREAM.RO;

IMPRO-MEDIA își rezervă dreptul de a iniția acțiuni legale corespunzătoare, incluzând, dar fără a se limita la contactarea autorităților competente în cazul oricărei utilizări ilegale sau neautorizate a website-ului LIVESTREAM.RO.

Vă rugam nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare la adresa de e-mail office[@]impromedia.ro.